hewi.blogg.se

Det är mycket nu

Kategori: Allmänt

Herregud, maj är redan över. Det har varit mycket jobb den här månaden, massa stora kurser, men nu har vi bara en enda kurs kvar, förvisso stor men bara en dag.

Med Leo är det lite krassligt med, han har fått blåsor runt munnen, och
han har haft knölar på kroppen och en av dom har spruckit, så på måndag morgon ska han operera bort knölarna, och det är blandade känslor, vi vill helst inte söva honom då han reagerade så konstigt efter den sista operationen. Vi vill ju helst inte heller fasta honom i 12 timmar eftersom han ska äta regelbundet, annars kräks han ju.
Sedan är jag orolig att han ska få fler knölar eller att det ska visa sig att det är cancer, för då börjar man fundera på hur länge man ska dra ut på det, för hans skull? Om han lider, om han har ont, om man mår dåligt osv.
För min skull skulle jag vilja ha kvar honom i 1000 år, men han är 9 år och en liten farbror och han ska inte lida.

Fy, jag känner mig så sjukt stressad nu, nu vill jag bara att lilla grisen ska bli frisk. Han har ju varit krasslig sedan nyår, min lilla gubbe <3

Aaron

Kategori: Allmänt

I onsdags kom Macke och Aaron hit, Macke skulle spela innebandy och futsal och Aaron skulle vara med moster och morbror på fredagen. Men Aaron börjar få tänder, så det gör lite ont i munnen, han hade nog lite magknip, för vi bytte 4 nr2 blöjor, han var övertrött och han var inte på ett välkänt ställe. Så det var en ledsen 11 månaders gosse som emellanåt grät så stora tårar forsade nedför kinderna, men när han lugnade ned sig och satt i mosters knä, svettig i nacken, och lät moster pussa honom på hjässan och drog djupa hackiga ledsna/trötta andetag, så var det nog trots allt rätt okej att sitta hos moster. Vid 16.30 var han så trött att han höll på att somna sittandes, så vi skyndade oss och fick isäng honom lite tidigare och han hann knappt dricka upp vällingen innan han somnade, han var så trött <3 Men det var han inte ensam om, Leo var ett litet vrak efter allt skrikande och ovanliga saker som hänt under dagen, och moster och morbror satt hålögda och bara stirrade rätt ut i luften. Snacka om att vi var både ovana och oförberedda på en 11 månaders liten knodd, under hela dagen hade vi bara servat honom och när han sov en kort middag vågade vi inte göra något för att vi inte ville väcka honom. Sådeles fanns all städning och disk kvar när han väl somnade. Trots att dagen var sjukt jobbig skulle vi göra om det (förmodligen skulle det gå smidigare då) och det var en rolig dag, för han har så mycket hyss för sig och han är så charmig..... och vi saknar honom redan!

The Boss

Kategori: Allmänt

3 maj kom äntligen, det datum som vi väntat på sedan i höstas. Den dagen då vi skulle tränga in oss i ett överfullt tunnelbanetåg som skulle ta oss till Solna Centrum och Friends Arena, där vi skulle se the boss, Bruce Springsteen. Han kom, han sågs och han gick därifrån med 55020 nöjda fans. Även om jag inte älskar alla låtar, även om jag kanske är lite för ung, så kan man inte gå missnöjd från en spelning med honom, för han levererar och han verkar tycka att det är roligt. Han integrerar med sin publik och han älskar det han gör!
En del av publiken
Och Bossen själv. Det var första gången men garanterat inte sista gången jag är och tittar/lyssnar på honom.